Nemaš rezulatata nakon 120 dana ? Nema problema, vraćamo ti novac u potpunosti!

Rezultati su obično vidljivi nakon 100 dana ili 2 bočice seruma/šampona u kombinaciji s derma rollerom.Rast se razlikuje od osobe do osobe.Iako većini korisnika trebaju samo 2 bočice za aktivaciju novih folikula i početak rasta kose, nekim korisnicima treba malo više vremena.Zato preporučujemo MAVI program.


Koristi proizvode 120 dana

Koristite MAVI proizvode prema uputama na pakiranju.Najvažnije je redovito i dosljedno koristiti proizvode.

Fotkaj se

Fotkaj se svaka 2 tjedna iz nekoliko kutova. Važno je da slike budu iz istog kuta i daljine i pri istom osvjetljenju.

Sve nam pošalji

Pošaljite nam sve slike kronološkim redom uz kratki opis vašeg iskustva - što ste primijetili, što vam se svidjelo/nije svidjelo i što biste promijenili.

Primi novac na račun

Uspješno ste završili sve korake MAVI programa i dobili povrat novca.

Često Postavljana Pitanja

U nastavku FAQ nalaze se neka uobičajena pitanja naših klijenata prije kupnje, ako imate drugih pitanja,
javite nam se na kontakt obrazac u nastavku ili na našu Email adresu: info@mavi-cosmetics.com

Regeneracija kose je proces vraćanja rasta kose koja je izgubljena zbog raznih razloga kao što su genetika, stres, prehrana, bolesti i sl.

Najčešći uzroci gubitka kose su genetika, stres, hormonalni poremećaji, nezdrava prehrana, autoimune bolesti i sl.

Najbolji načini njege brade uključuju pranje i kondicioniranje brade, korištenje ulja za bradu, češljanje i šišanje brade te uporabu balzama za bradu.

Bradu se pravilno opere tako da se prvo navlaži vodom, zatim se nanese šampon za bradu i nježno masira vlasište. Nakon toga se ispere i nanese balzam za bradu.

Serum za bradu se nanosi tako da se malo ulja utrlja u dlanove i zatim se nježno utrlja u bradu

Brada se češlja nježno od korijena prema krajevima pomoću češlja za bradu.

Organski šamponi za rast i njegu kose su prirodni proizvodi koji ne sadrže štetne kemikalije i sintetičke sastojke, već se baziraju na biljnim ekstraktima i eteričnim uljima.

Glavna prednost je blagotvorni učinak na vlasište i kosu, ne sadrže štetne kemikalije, ne iritiraju kožu, ne oštećuju kosu i smanjuju rizik od alergijskih reakcija.

Organski šamponi za rast i njegu kose sadrže prirodne sastojke koji su blagi i neškodljivi za vlasište i kosu, dok konvencionalni šamponi sadrže sintetičke sastojke i kemikalije koje mogu iritirati kožu i oštetiti kosu.

Ne, naši šamponi za rast i njegu kose ne izazivaju perut jer ne sadrže iritirajuće kemikalije koje mogu uzrokovati iritaciju vlasišta.

O bradi se treba brinuti redovitim pranjem i hidratacijom. Potrebno je koristiti šampon za bradu kako bi se očistila od nečistoća i ostataka hrane. Također, ulje za bradu se preporučuje kako bi se brada hidratizirala i omekšala.

Da biste spriječili iritaciju kože ispod brade, preporučuje se redovito čišćenje brade, hidratacija i upotreba kvalitetnih proizvoda za njegu brade. Također, važno je održavati čistoću ručnika i perivača brade kako bi se spriječile bakterije.

Zdravlje brade se održava redovitom njegom. Potrebno je koristiti prirodne proizvode koji ne sadrže štetne kemikalije i koji će hidratizirati i omekšati bradu. Također, važno je izbjegavati čupanje dlaka iz brade jer to može oštetiti folikule dlaka.

Pitanje ili Komentar

 • Shop
  ShopShopShopShopShopShopShop
 • Kontakt
  KontaktKontaktKontaktKontaktKontakt
 • Znanost
  ZnanostZnanostZnanostZnanostZnanost
 • Garancija
  GarancijaGarancijaGarancijaGarancijaGarancija
 • Zanimljivosti
  ZanimljivostiZanimljivostiZanimljivostiZanimljivostiZanimljivosti
  • HR
   HrvatskiHrvatskiHrvatski
  • EN
   EnglishEnglishEnglish
  • DE
   DeutschDeutschDeutsch