Po čemu se MAVI paket za rast brade razlikuje od ostalih proizvoda?

Po čemu se MAVI paket za rast brade razlikuje od ostalih proizvoda?

Po čemu se MAVI serum za rast brade razlikuje od ostalih proizvoda? 

Aktivni sastojci 

Korištenje aktivnih sastojaka u MAVI serumu za rast brade jedna je od glavnih prednosti koje uvijek volimo isticati. Ali što su zapravo aktivni sastojci?


To su sastojci koji su u laboratorijski i klinički ispitani i te se pokazalo da u određenim količinama proizvode određene rezultate. U našem slučaju seruma za rast brade (ali i šampona za rast kose) najbitniji aktivni sastojak bio bi Baicapil.

Iako se aktivni sastojci najčešće dobivaju kemijskim putem u laboratorijima to ne znači da oni ne mogu biti prirodni. To je slučaj i sa Baicapilom. To je potpuno prirodni aktivni sastojak koji se sastoji od triju biljaka : bajkalske kapice,ekstrakti soje te pšeničnih klica.

Tako za Baicapil ne možemo izmisliti u kojem omjeru poboljšava rast brade ili kose, nego su za njega točno određeni parametri koji se smiju koristiti. U našim reklama MAVI paketa za rast brade i rast kose često ističemo sljedeće podatke:

59.3% povećana gustoća 

60.6% smanjeno opadanje (kose)

68.6% produžena anagena faza rasta dlake

Svi gore navedeni podatci dobiveni su nakon  “in vivo” testa na muškim i ženskim sudionicima u dobi između 18 i 60 godina.

Jedna skupina je koristila šampon koji je sadržavao 3% Baicapil-a, dok je druga skupina nanosila losion bez Baicapil-a (placebo) tijekom 180 dana.

Što koriste drugi proizvodi za rast brade ?

Iako i neki drugi proizvodi tvrde da koriste aktivne sastojke u većini slučajeva to nije tako. Teorijska definicija je široka te se razni sastojci uspijevaju ugurati u "domenu" aktivnih sastojaka. 
Tako velika većina proizvoda koristi upravo kofein, biotin ili vitamine skupine A,B i C. 

Iako u tome nema ništa loše sve gore navedene supstance su puno manje učinkovite od "pravih" aktivnih supstanci kao što je Baicapil. Baš iz tog razloga većina proizvoda ne koristi točne brojeve ili se oni znatno razlikuju. To je zbog toga što sastojci poput kofeina nemaju toliku djelotvornost kod poticanja rasta brade ili kose. Oni potiču cirkulaciju i time ubrzavaju rast dlaka.

U slučaju kada bi kofein stvarno bio toliko učinkovit svaka osoba koja redovito pije kavu imala bi gustu kosu i bradu. Ali nažalost znamo da to nije slučaj. Zbog toga je bitno razlikovati proizvode s pravim aktivnim sastojcima od onih s "lažnim".

To se osim na poleđini proizvoda i njegovim sastojcima može uočiti i na cijeni proizvoda. U pravilu su proizvodi sa pravim aktivnim sastojcima puno skuplji. Dok kofein, vitamin C ili slične proizvode lagano možete kupiti u ljekarni sastojci kao što su Baicapil ili Keratin puno su složeniji te ih je potrebno laboratorijski proizvesti. 

  • Shop
    ShopShopShopShopShopShopShop
  • Kontakt
    KontaktKontaktKontaktKontaktKontakt
  • Znanost
    ZnanostZnanostZnanostZnanostZnanost
  • Garancija
    GarancijaGarancijaGarancijaGarancijaGarancija
  • Zanimljivosti
    ZanimljivostiZanimljivostiZanimljivostiZanimljivostiZanimljivosti
    • HR
      HrvatskiHrvatskiHrvatski
    • EN
      EnglishEnglishEnglish
    • DE
      DeutschDeutschDeutsch